Lyceum

Onderbouw
vmbo-t | havo | vwo

In de onderbouw besteden we aandacht aan het praktiseren van kennis en ontwikkelen van jouw talenten. We maken je vaardig om jouw talenten te ontdekken en ook leren we je jouw doelen te bereiken. Je krijgt de kans om jouw niveau en tempo zelf te bepalen aan de hand van jouw persoonlijke ontwikkelingsplan. 
Samen met jouw persoonlijke coach ga je ontdekken hoe je het beste uit jezelf naar boven kan halen. Je coach begeleidt je bij de keuze van jouw profiel. Elke periode evalueer je samen met jouw coach de uitkomsten van je inspanningen en stel je eventueel je doelen bij.

Onderbouwprogramma

Bij ons heb je de mogelijkheid voor een onderbouwprogramma dat zeer geschikt is voor leerlingen die hun kennis willen opfrissen. Met ons onderbouwprogramma heb je een goede aansluiting op de bovenbouw. We bieden ons onderbouw-programma aan voor vmbo-t, havo en vwo.

Bovenbouw
vmbo-t | havo | vwo

In de bovenbouw besteden we naast verdere persoonlijke ontwikkeling en verdieping van kennis ook veel aandacht aan je voorbereiding op het examen. Je coach begeleidt je onder andere bij het maken van je profielwerkstuk. We zorgen dat je het examen met vertrouwen ingaat en je kennis naadloos aansluit op je vervolgopleiding waar jij voor gekozen hebt.

Versneld
vmbo-t | havo | vwo

Wil je op een hoger niveau examen doen? Wil je van profiel wisselen? Of heb je om wat voor reden een achterstand opgelopen.
Bij Hageum is het mogelijk 2 jaren in 1 jaar te doen.

Certificaten

Heb je nog niet voor alle vakken de vereiste resultaten behaald en daardoor een diploma misgelopen? Geen nood. Door middel van certificaten kan je alsnog in aanmerking komen voor een officieel diploma vmbo-t – , havo -, en vwo.

Bij Hageum kunnen deze ontbrekende certificaten op efficiënte en effectieve wijze in korte tijd behaald worden.